Angol tanfolyamok

Az alábbiakban kínálunk néhány opciót az angol tanuláshoz, de lehetőség van egyéni tanulásra is, megegyezés szerint. Az órák helye lehet saját irodánkban (IX.ker, Vendel sétány), de megbeszélés alapján külső helyszínen is vagy online.


Jelentkezni a Regisztráció menüpontban lehet.

Learn4Travel

Utazásra készül? Szeretné felfrissíteni angol nyelvtudását? Szüksége lenne egy kis gyakorlásra? Ezt a kétnapos, elsősorban délután, esetleg hétvégén szervezett „gyorstalpalót” Önnek találtuk ki. Olyan ismeretekkel, tudással vértezzük fel, amely elegendő lesz elboldogulni külföldön, repülőtéren, boltban, étteremben. A képzés személyre szabott, igyekszünk a legtöbbet, a legjobbat átadni, hogy az utazás ne rejtélyes, hanem sikeres legyen.

Learn4Joy

Agyunk nagyon „plasztikus”, könnyen változik, formálódik szükség szerint. Idősebb korban még inkább szükséges a tanulás, hiszen ezzel a szürkeállomány képes megőrizni frissességét, rugalmasságát. Soha nem késő elkezdeni egy új nyelvet tanulni. Van már rá ideje is, hiszen sem a munkahely, sem a család nem jelent napi feladatokat? Itt az idő és a lehetőség: tanuljon meg angolul, talán még az unokának is segíteni fog. Mert tanulni, főleg együtt tanulni valami újat, mindig öröm…

Learn4School

Szeretnéd az angol nyelvet, de úgy érzed, nehezen boldogulsz vele, ezért az órákon meg sem szólalsz? Elkelne egy kis segítség, hogy magabiztosabb legyél? Gyere el délutáni, hétvégi különóráinkra; abból korrepetálunk, amire leginkább szükséged van. Kiscsoportos, szinte baráti körnek nevezhető csapatban építheted fel nyelvtudásodat, hogy az iskolában már játék legyen az egész.

Learn4You

Nem mer megszólalni angolul? A hagyományos nyelvtanulás túlságosan nyelvtan-központú? Szeretne egy kicsit társalogni, írogatni külföldi barátoknak, ismerősöknek? Jöjjön el hétvégi beszéd-centrikus angol óráinkra. Kiscsoportban, egyénre szabottan hozzuk ki Önből a legjobbat. Itt nincs helytelen válasz, mert előbb a félelmeinktől szabadulunk meg, utána már eltűnnek az akadályok. Próbálja ki 10, 20 vagy 40 órás képzéseinket!